Hittolainen, piti aloittaa alusta tämä, kun julkaisuvaiheessa katosi kaikki sisältö...

Siiis. Ompelin tällaisen pupun ystävälleni synttärilahjaksi, hänen lempiväreillään. Pupun vaatteet on vanhasta lakanasta.

         

 

Olen nyt kirppiksiä kierrellyt ahkerasti, ja alkanut myös vanhoja vaatteita katselemaan sillä silmällä, että mitä niistä saisi tehtyä. Miesten ja poikien kauluspaitoja olen ostanut nyt kymmenkunta, niissä kun on semmoisia kuoseja joista pidän, kivan väristä ruutua ja raitaa. Kierrätyskeskusessa kaikki vaatteet on 20 snt kpl, että ei ole hinnalla pilattuja.

 Eilen illalla oli semmoinen hetki, että ehdin kaivella kangaskaapistani pari paitaa, ja miettiä mitä niistä saisi. Tällainen oli lopputulos. Pupu sai hameen poikien kauluspaidan hihasta. Muuta en siitä itse ommellut, kuin helman ja siihen pitsin reunaan. Olkaimet on leikattu paidan helman käänteestä. Napit ja etumuksessa koristeena oleva puinen sydännappi on kierrätyskeskuksesta. Päässä pupulla on samasta paidasta leikattu huivi. Voi olla, että ompelen sille vielä hatukin, mutta huivipäisenäkin on ihan hauska. Ja lasten on helppo pukea ja riisua mekko, kun selässä on hihansuun nappikiinnitys.